Het Geslacht Borgia Trilogie

Beste,

Terwijl de Borgia Trilogie zich een weg baant door Vlaanderen
willen we je toch graag vertellen dat deze voorstelling ook in 2016 op tournee zal gaan.

Het Geslacht Borgia, de trilogie is ons grootste werkstuk ooit, we hebben de vorige stukken helemaal herwerkt en van een compleet nieuw derde deel voorzien, waarbij Steak Number Eight live mee op het podium staat.
We hebben opnieuw een sterke spelersploeg verzameld met o.a. Dries Vanhegen, Leen Roels, Leen De Veirman, Hans De Munter, Simon D'Huyvetter.

De voorbije voorstellingen in Brugge, Kopergietery (Gent) en Lokeren konden we telkens rekenen op een zeer enthousiaste zaal en net daarom willen we nog even de aandacht vestigen op de speelreeks in 2016.
Want met de trilogie nemen we het publiek mee op een rollercoaster van emoties, beelden en verhalen en dat allemaal aangevuld met een maaltijd in de pauzes, zo maken we van de Borgia-trilogie een echte gebeurtenis.

We nodigen je daarom graag uit om de voorstelling te prospecteren, dit kan nog dit weekend (21, 22 en 23 november in Minard Gent ism NTGent), op 30 november in CC De Werft (Geel), op 13 december in CC Nova (Wetteren) en op 20 december in CC de Breughel (Bree).

De pers was alvast enthousiast over de Borgia voorstellingen:
Cobra
Vergeet Jeremy Irons als Rodrigo Borgia, de echte Borgia-paus lijkt meer op Dries Vanhegen in 'Het Geslacht Borgia', een ambitieuze creatie van Benjamin Van Tourhout die ook in het tweede deel staat als een… Vaticaan. De mooie tekst van Van Tourhout, net zoals in het eerste deel gestoeld op stevige research en aangelengd met gedurfde artistieke creatie, is een echte aanwinst voor het Vlaams teksttheater.
Knack
Knetterend, zorgvuldig vormgegeven en met joie de vivre geregisseerd spelerstoneel over het hartveroverende monster Rodrigo Borgia.
De Morgen
In een adembenemend openingsbeeld tracht Lucrezia zich eenzaam en zwanger van haar vader staande te houden. De grootste troef blijft de schriftuur van Benjamin Van Tourhout. Zijn unieke idioom koppelt probleemloos verhevenheid aan platvloersheid en laat in de stroom aan historische informatie geen enkele emotionele subtiliteit verdrinken. De tekst buitelt en schertst in deel een, krast en kerft in het tweede.

Van Tourhout was ook te gast bij Café Corsari.

We verwelkomen je graag op een van deze voorstellingen en hopen ons verhaal te kunnen delen.
Mocht je meer info wensen of vragen hebben, mail ons dan gerust.
Via www.facebook.com/toneelgroepnunc kan je de tour en publieksreacties opvolgen.

 

Onze website is:
www.toneelgroepnunc.be
Gelieve me uit te schrijven